Meniu Închide

Politica de retur

Politica de returnare a produselor achiziționate din magazinul nostru online este concepută pentru a asigura o experiență de cumpărare fără griji pentru toți clienții noștri. Dacă sunteți nemulțumit de un produs achiziționat de la noi, aveți posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia Conform OUG 34/2014.

Pentru a efectua o returnare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact sau prin e-mail  și să ne informați cu privire la produsul pe care doriți să îl returnați. Vă rugăm să menționați numărul comenzii, numele și adresa de e-mail la COMENZI@DEPOZITDEPELETI.RO . Unul dintre reprezentanții noștri vă va furniza instrucțiuni complete privind procesul de returnare.

Este important să menționăm că produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost achiziționat, fără a fi utilizat și fără a suferi deteriorări. După primirea produsului returnat și verificarea acestuia, vom efectua rambursarea contravalorii produsului în contul dvs. bancar sau vom oferi un cupon de reducere pentru achiziționarea altui produs de pe site-ul nostru.

Vă mulțumim că ați ales magazinul nostru online pentru achiziționarea produselor și suntem dedicați să vă oferim o experiență de cumpărare fără probleme.